Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Έπιπλα ποιότητας Οίκαδε στο Ίλιον Περιστέρι

Οίκαδε Έπιπλα Ποιότητας & design στο Ίλιον Περιστέρι 

Έπιπλα στο Ίλιον Περιστέρι από τα τέλη της δεκαετίας του 1970. 

Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το ταξίδι της στον χώρο της διακόσμησης, της εμπορίας και κατασκευής επίπλων με έδρα το Ίλιον.
Η εταιρεία Οίκαδε έχει ως κύριο γνώμονα της πάντα να προσφέρει ποιοτικά έπιπλα και συμβουλές διακόσμησης, ενημερωμένες και προσαρμοσμένες στις τάσεις που προβάλουν οι κυρίαρχοι οίκοι και σχεδιαστές οι οποίοι κατέχουν τα πρωτεία παγκοσμίως στον χώρο του design επίπλου.

Προτάσεις με μοντέρνα έπιπλα για όλους τους χώρους της κατοικίας.


Τραπέζια και καρέκλες για την κουζίνα και τον χώρο της τραπεζαρίας με μεγάλο εύρος υλικών όπως μασίφ ξύλο, μεταλλικές βάσεις, καπλαμάδες, κεραμικές επιφάνειες και πολλά άλλα. Καρέκλες ξύλινες, μεταλλικές και υφασμάτινες ελληνικής και ευρωπαϊκής κατασκευής.

Κρεβάτια και έπιπλα κρεβατοκάμαρας με την εγγύηση ποιότητας της εταιρείας μας.



Δημιουργήστε τον χώρο του υπνοδωματίου που έχετε ονειρευτεί και με τη βοήθεια των συμβουλών μας αποκτήστε τον ιδανικό για εσάς χώρο της κρεβατοκάμαρας. Επίσης η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Candia με shop in shop για να επιλέξετε το στρώμα που σας αντιπροσωπεύει και καλύπτει τις ανάγκες σας. Δείτε τις σειρές στρωμάτων εδώ.

Έπιπλα για το σαλόνι σας.



Βρείτε καναπέδες για το σαλόνι σας στην διάσταση και διάταξη που σας καλύπτει. Τριθέσιοι και γωνιακοί καναπέδες για το σαλόνι και το καθιστικό σας με επιλογές υλικών για να τους προσαρμόσετε ακριβώς όπως επιθυμείτε. Επίσης στην εταιρεία μας θα βρείτε πολλά σχέδια σε πολυθρόνες, τραπεζάκια, έπιπλα τηλεόρασης και συνθέσεις για το σαλόνι σας.


Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί 





Οίκαδε Έπιπλα Ίλιον


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου